Politică

CExN al PSD a validat în unanimitate propunerile pentru noii miniștri

Comitetul Executiv Național al PSD a aprobat, vineri, în unanimitate, nominalizările pentru funcțiile de miniștri, informează Agerpres.

Este vorba despre Paul Stănescu (foto), propus titular la Ministerul Dezvoltării, Felix Stroe – la Ministerul Transporturilor și Marius Nica – la Fonduri Europene

Cele trei sunt propuși pentru a-i înlocui pe demisionarii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc, a anunțat senatorul PSD Adrian Țuțuianu.

Adrian Țuțuianu a precizat, totodată, că va ocupa funcția de chestor al Senatului, înlocuindu-l astfel pe Paul Stănescu.

ALDE nu renunță la ministrul Viorel Ilie

ALDE își menține sprijinul politic pentru ministrul Viorel Ilie și după întâlnirea de vineri dimineață a președinților PSD și ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu, cu premierul Mihai Tudose, au confirmat pentru Agerpres surse din formațiunea politică.

Joi, președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat că partidul său a luat o decizie în urmă cu două săptămâni prin care sprijinul politic pentru ministrul Viorel Ilie este menținut și, drept urmare, ALDE nu este de acord cu demisia sau demiterea acestuia pentru o motivație legată de cercetarea DNA.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.