Social

Care au fost VIP-urile prezente la inaugurarea „Theodora Golf Club”. Personaje discrete au ieșit la lumină

Cel mai modern teren de golf din România, parte a „Theodora Golf Club” și investiție a omului de afaceri Ioan Popa, a fost inaugurat în weekend, la câțiva kilometri de Alba Iulia, în prezența unei asistențe de top, fie că este vorba despre politică, business sau politică.

Membrii „Grupului de la Cluj” din PSD au ieşit în public după ani de discreție mediatică, scrie Monitorul de Cluj, care publică o serie de fotografii cu personalitățile care au onorat invitația de a participa la inaugurarea festivă.

Vasile Dâncu şi Ioan Rus, cei mai reprezentativi membri ai celebrului şi discretului „Grup de la Cluj” din PSD au renunțat discreția în care s-au cufundat în ultimii ani.

Sâmbătă, politicienii clujeni s-au lăsat fotografiați alături de oameni de afaceri influenți – preşedintele Băncii Transilvania, Horia Ciorcilă, şi patronul grupului de firme care comercializează la Cluj mărcile Dacia-Renault-Nissan, proprietarul Tehnofrig şi Mucart, Ovidiu Turcu – şi de fostul şef al serviciului de informații al Ministerului de Interne, Virgil Ardelean.

Afaceriştii şi politicienii şi-au strâns mâinile, s-au pupat prieteneşte şi au glumit, fără grija aparatelor de fotografiat şi a camerelor televiziunilor.

La evenimentul de sâmbătă, care a avut loc în județul Alba, a participat şi preşedintele României, Klaus Iohannis. La rândul său, preşedintele a schimbat câteva cuvinte cu fostul şef al serviciului secret al MI, Virgil Ardeleanu.

Virgil Ardeleanu a fost şeful Poliției Cluj şi ulterior şef al celui mai controversat serviciu secret, supranumit „doi şi-un sfert”, unitatea militară 0215 a MI.

Membrii „Grupului de la Cluj”, despre care s-a spus adesea că „trage” PSD spre liberali, au intrat într-un con de umbră în ultimii ani, retrăgându-se din prima linie a politicii, după dezastruoasa colaborare PSD-PNL(PDL) din guvernarea Ponta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.