Economie

Lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda ar putea fi dat în folosință în noiembrie

Lucrările pe șantierul lotului 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda ar putea fi finalizate la sfârșitul lunii octombrie, urmând ca, în noiembrie, tronsonul să fie dat în folosință în luna noiembrie, informează Asociația „Pro Infrastructură”, pe pagina de Facebook a organizației.

„Podul peste Mureș din zona Gâmbaș, parte din lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda. Tronsonul este foarte aproape de finalizare. Sperăm să putem circula pe aici în luna noiembrie, în octombrie constructorul urmând să închidă lucrările pe șantier”, se arată într-o postare din contul sociația „Pro Infrastructură”.

Lotul 3 al Autostrăzii Sebeş-Turda, cuprins între Aiud şi Decea, are 12,45 km; lotul 4, cu 16,3 km, merge până la Turda, lucrările fiind și aici destul de avansate. Potrivit sursei citate, mai sunt de finalizat intervenţiile în zona lacului Stejeriș și a alunecării de teren din apropiere.

Lotul 1 și Lotul 2 nu vor fi date însă în folosință mai devreme de anul 2019, cu toate că ultimul termen de finalizare era stabilit pentru luna aprilie 2018.

Lotul 1 are 17 kilometri, și începe cu intrarea pe autostradă de la Sebeș până la Pârâul Iovului, la ieşirea din Alba Iulia. Lotul 2 are 24,25 km şi continuă de la ieşirea din Alba Iulia (Pârâul Iovului până la intrarea în municipiul Aiud, km 17+000 – km 41+250).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.