Educație

Elevii unui liceu din Cluj au mimat sex oral în grup de față cu profesorii

Scene pornografice la un bal al bobocilor. Mai mulți adolescenţi de clasa a IX-a au mimat sexul oral. Fotografiile au ajuns pe Facebook, scrie Monitorul de Cluj.

Elevii de la un liceu clujean au mimat în grup o partidă de sex oral, sub privirile amuzate ale profesorilor. Totul s-a petrecut la Balul Bobocilor Telecom 2017.

Fotografiile surprind mai multe eleve, aparent participante la concursul de miss, care mimează sexul oral partenerilor lor, de asemenea elevi.

Petrecerea a avut loc la Clubul Ring din Cluj-Napoca, iar în timpul unui concurs fetele au trebuit să desfacă cu gura o banană pe care tinerii o țineau între picioare și apoi să o și înghită.

Profesorii de la acest liceu erau și ei de față, dar, după toate aparențele, nu li s-a părut nimic în neregulă cu ce se întâmpla.

Balul tinerilor boboci de la Colegiul Tehnic de Comunicatii Augustin Maior Cluj-Napoca a avut loc în 20 octombrie.

De asemenea, la acest eveniment la care au participat minori s-a băut pe rupte, dovadă sticlele de alcool care zăceau pe mese.

Setul de fotografii a fost publicat de o adolescentă care se prezintă pe contul personal de Facebook ca fiind din Cluj-Napoca. La descrierea postării ce însoţeşte albumul foto sunt menţionate taguri „balul bobocilor, telecom, a fost nebunie”.

Fotografiile au provocat un val de indignare online.

Majoritatea comentariilor au criticat modul în care s-a desfăşurat proba şi au cerut să fie luate măsuri.

2 Comments

  1. Pingback: „Scandalul bananelor”: Conducerea școlii neagă implicarea sa, ministrul vrea regândirea statutului elevului – Mesagerul de Alba

  2. Pingback: „Scandalul bananelor”: Conducerea școlii neagă implicarea profesorilor, ministrul vrea regândirea statutului elevului – Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.