Social

Trei bărbați din Sebeș au fost reţinuţi pentru furt de pe un șantier

Poliţiştii din Sebeş au reţinut trei bărbaţi din municipiu care sunt bănuiți de comiterea unui furt de scule de pe un şantier din Sebeş, informează Inspectoratul de Poliție Alba.

În data de 26 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat trei bărbaţi, cu vârste de 18, 27 şi 30 de ani, din municipiul Sebeş, ca suspecți bănuiți de comiterea unui furt dintr-un container cu scule amplasat pe un şantier din municipiul Sebeş, faptă reclamată poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile.

Potrivit polițiștilor, se pare că, în noaptea de 25/26 octombrie a.c., cei 3 bărbaţi ar fi pătruns, prin efracţie, în container şi ar fi sustras mai multe scule electrice (drujbe, bormaşini, etc) a căror valoare a fost estimată la 10.000 de lei.

Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze integral prejudiciul, pe care l-au restituit societăţii păgubite.

Cei trei bănuiţi de comiterea furtului au fost reţinuţi, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în cursul zilei de vineri fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

La activităţile desfăşurate pentru identificarea celor trei suspecți, poliţiştii au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba – Detașamentul Sebeş.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.