Administrație

De ce „eOkey să fii Antreprenor în Alba Iulia”?

Un eveniment de dezvoltare antreprenorială, „eOkey să fii Antreprenor în Alba Iulia”, organizat în cadrul proiectului pilot Alba Iulia Smart City 2018, va avea loc marţi, 21 noiembrie, la Universitatea „1 Decembrie 1918”, prilej cu care invitaţi cu experienţă în managementul afacerilor vor împărtăşi din cunoştinţele şi secretele lor profesionale.

Organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia, cu susţinerea Cluj IT Cluster şi Life is Hard – membru al Clusterului Cluj IT, evenimentul „eOkey să fii Antreprenor în Alba Iulia” vine în întâmpinarea oamenilor de afaceri, a persoanelor care au iniţiativă antreprenorială şi a celor care deţin, conduc sau doresc să conducă o afacere în Alba Iulia.

Trei invitaţi cu experienţă în managementul afacerilor – Eusebiu Burcaş, Eliade Rotariu şi Adrian Ilovan – vor aborda subiecte referitoare la Dezvoltarea antreprenorială, Managementul financiar, Managementul vânzărilor şi al clienţilor şi Marketing online, potrivit unui comunicat de presă.

Toţi cei implicaţi în mediul de business din Alba Iulia se pot înscrie, în mod gratuit, la eveniment, toţi participanţii beneficiind de un voucher care le va permite să utilizeze aplicaţia în mod gratuit timp de trei ani.

„Okey” este o platformă online de business care îşi propune să uşureze munca antreprenorilor din România.

Alba Iulia Smart City 2018 este un proiect care se bazează pe iniţierea şi dezvoltarea de parteneriate care vor conduce la dezvoltarea inteligentă a oraşului Alba Iulia şi proiectarea lui într-un context tehnologic care să îl facă mai atractiv pentru locuit, pentru turişti şi pentru potenţiali investitori. Scopul tuturor cooperărilor pe care municipalitatea albaiuliană le încheie cu diverse entităţi şi companii este de a transforma Alba Iulia într-un oraş inteligent, o expoziţie a soluţiilor inteligente.

Alba Iulia Smart City are 64 de proiecte contractate pe 10 verticale de interes, care se regăsesc şi în recomandările Uniunii Europene.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.