Politică

PNL jubilează: „Am învins partidul de guvernământ!” | VIDEO

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că, pentru prima dată după alegeri, partidul pe care îl conduce a reușit să învingă partidul de guvernământ.

Duminică au avut loc alegeri locale parțiale în localități din 13 județe.

„Ca număr de voturi, Partidul Național Liberal a luat mai multe voturi decât partidul de guvernământ, în ciuda unei implicări agresive în această campanie a premierului, a miniștrilor, a șefilor de deconcentrate, a angajaților din instituțiile publice de la nivel județean. Partidul de guvernământ a apelat la toate formele posibile de presiune, atât asupra candidaților, cât și asupra votanților din aceste localități”, a declarat Ludovic Orban, într-o conferință de presă, citat de TVR.

Șeful PNL a afirmat că partidul său a învins PSD și a anunțat că liberalii vor pregăti cu cu atenție următoarele alegeri.

„Prin această victorie, în special victoria din municipiul Deva, care a fost la o diferență de voturi care nu lasă loc de comentarii, arătăm foarte clar că PNL este singura forță politică ce are capacitatea să învingă PSD-ul și că reprezintă alternativa la modul dezastruos în care guvernează România actualul partid de guvernământ”, a mai spus președintele PNL.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.