Sănătate

Casa Regală: Starea de sănătate a fostului suveran este „foarte precară”

Șeful Casei Majestății Sale Regelui Mihai, Andrew Popper, afirmă că starea fostului suveran este una „foarte precară”, pentru moment fiind stabilizată.

„Starea este foarte precară. Medicii, în acest moment, își concentrează eforturile pentru a-l menține pe Majestatea Sa fără dureri și într-o stare confortabilă. Previziunile sunt imposibile în aceste cazuri. Nu putem să spunem. Sunt momente mai bune, momente mai proaste. Pentru moment, din fericire, situația s-a stabilizat. Însă, fără discuție, este o situație precară pe care am explicat-o foarte clar”, a declarat Andrew Popper, miercuri seară, la TVR 1.

Popper a menționat că regele Mihai are „momente în care este conștient și momente în care este mai puțin conștient”. „Este o evoluție normală în cazul situației respective. Nu e neobișnuit”, a precizat Andrew Popper.

Întrebat de ce nu au fost emise comunicate oficiale din partea medicilor, șeful Casei Majestății Sale Regelui Mihai a explicat că nici legea elvețiană, nici etica lor profesională nu le dă acestora dreptul să dea comunicate de acest gen.

În privința absenței unor imagini mai noi cu regele Mihai, el a precizat că acestea „ar fi o violare a demnității Majestății Sale”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.