Politică

Alina Gorghiu: „Tot ce nu ascultă de PSD este stat paralel”

Foto: hotnews.ro
Senatorul PNL, Alina Gorghiu este de părere că toţi cei care nu cred în minciunile şi manipularile PSD sunt stat paralel.

„Tot ce nu ascultă de PSD, e stat paralel! Este foarte posibil ca până şi legile economice să comploteze împotriva lor, căci nu se supun politicilor fiscale aberante. Tot în aceeaşi cheie, putem gândi că şi instituţile europene fac parte din statul paralel. Asta pentru că nu scrie în raportul MCV exact ce vrea PSD. Tot aşa putem gândi şi cu americanii pentru că susţin egalitatea în faţa legii şi lupta împotriva corupţiei. Deci, toţi cei care nu cred în minciunile şi manipularile PSD sunt stat paralel”, a scris Alina Gorghiu, sâmbătă, pe facebook.

Fostul președinte PNL mai spune că ideea statului paralel este folosită de liderii social-democrați ca modalitate de autovictimizare.

„E un fel de actualizare a tacticii «duşmanului străin». E aceeaşi frustrare ca atunci când eşti tâlhărit şi rămâi fără nimic în buzunar, în timp ce hoţul te acuză că îl jigneşti fără drept. La final rămâi şi cu banii luaţi şi certat. Practic, asta face PSD sub umbrela luptei cu statul paralel şi abuzurile. Victimizarea PSD este un pic cam prea penibilă”, a adăugat Alina Gorghiu.

Liderii PSD, reuniţi vineri în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) la Băile Herculane, au adoptat în unanimitate o rezoluţie în care denunţă existenţa unui aşa numit „Stat Paralel şi Ilegitim”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.