Politică

Un discurs al deputatului Florin Roman a adunat 1.200.000 de vizualizări pe Facebook

Un discurs susținut în Parlament în data de 4 septembrie de deputatul PNL de Alba Fortin Roman a adunat 1,2 milioane de vizualizări.

La acea dată, premierul Mihai Tudose a vorbit în Parlament despre investiţii şi execuţie bugetară pentru fiecare minister în parte. El a fost chemat de liderii PNL la dezbaterea „Ora prim-ministrului”. Membrii Opoziţiei a spus că sunt îngrijoraţi că s-ar putea ajunge la o situaţie a economiei ca în perioada 2008-2009.

Mihai Tudose a susținut în fața deputaților că românii simt în buzunare cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană. Și a prezentat în apărarea sa și câteva cifre. Salariul mediu a crescut cu 15%, la fel și pensia medie, iar anul acesta a adus cifre surprinzătoare pentru exporturi și industrie. Mai mult, Tudose a susținut că România are în acest moment cel mai mic număr de șomeri din ultimii 20 de ani.

În cuvântul său, deputatul PNL Florin Claudiu Roman l-a acuzat pe Liviu Dragnea de terorism fiscal. „V-aș compăra cu Ceaușescu, dar ieșiți pe minus”, a spus atunci deputat de Alba, care a adăugat că actuala guvernare „alungă 9 români pe minut din țară și că guvernul „creează locuri de muncă forțându-i pe români să emigreze”.

Deputatul Roman a acuzat guvernarea că a provocat „un deficit bugetar de 6,3 miliarde, încasări mai mici, deficitul în creștere, investițiile mai mici”. „De ce aveți nevoie de creșterea accizei dacă aveți creștere economică?”, a întrebat retoric Florin Roman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.