Politică

Protestul antiguvernamental a scos în stradă toată șefimea liberală

Fotografie de arhivă (captură video)

Partidul Național Liberal a organizat luni seara, la nivelul județelor, evenimente prilejuite de prezentarea publică a moțiunii de cenzură intitulate „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

Sute de liberali, în frunte cu întreaga conducere a Consiliului Județean Alba, președintele Ion Dumitrel și vicepreședinții Alin Cucui și Dumitru Fulea, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a celorlalți edili de municipii din județ – Aiud, Blaj și Sebeș, au protestat la Alba Iulia.

„Niciodată nu a fost atâta de rău, de instabilitate, de a nu ști ce va fi mâine, de lipsă totală de predictibilitate. Niciodată. V-o spune un om care este în administrație de atâția ani”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Mircea Hava, aflat la cel de-al șaselea mandat consecutiv de primar al municipiului Alba Iulia.

La rândul său, Ion Dumitrel, președinte al CJ Alba din 2005, a susținut că este „mai grav decât a fost în perioada crizei” și, de asemenea, că dezvoltarea României ar putea fi blocată. „Aș ruga toate partidele politice să înțeleagă că noi, administrația locală, dorim să ne dezvoltăm așa cum am făcut-o până acum, cu demnitate şi fără să stăm cu mâna întinsă la București”, a declarat Dumitrel.

La protest au fost prezenți peste cinci sute de edili, viceprimari, consilieri județeni, consilieri locali, simpli membri ai PNL, care au scandat lozinci ca „Hoții, Hoții”, „PSD, ciuma roșie”, „Nu vom ceda și vom câștiga”, „România, trezește-te”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.