Educație

230 de tineri din județul Alba vor să devină polițiști

Înscrierea candidaţilor pentru concursul de admitere la una din şcolile de agenţi de poliţie, care va avea loc în luna ianuarie 2018, continuă, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Alba, precizând că, până acum, au fost depuse 230 de cereri.

În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, instituţiile de învăţământ postliceal ale M.A.I. vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor, de această dată, este de un an.

Având în vedere că până pe data de 5 decembrie, când expiră perioada de înscriere, nu mai este mult, reprezentanții IJP Alba îi informează pe toți cei interesați pot depune dosarele de concurs la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

De la începutul perioadei de înscriere, 230 de tineri au depus cereri la sediul I.P.J. Alba, în vederea participării la concursul de admitere pe unul dintre locurile şcolilor de agenţi de poliţie.

Informaţii suplimentare privind condițiile pe care trebuie să le îndepliniți și actele care sunt necesare la înscriere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba – Serviciul Resurse Umane, la telefon nr. 0258/806161 int. 20112, sau pe site-ul I.P.J. Alba – https://ab.politiaromana.ro/, Secțiunea carieră, Admitere instituții învățământ.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.