Social

Un bărbat din Mirăslău a fost reținut pentru că și-a lovit fiica

Un bărbat din comuna Mirăslău, judeţul Alba a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud – Postul de Poliţie Mirăslău după ce acesta ar fi agresat-o pe fiica sa în vârstă de 16 ani şi a ignorat un ordin de protecție, emis de către Judecătoria Aiud, informează Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Alba.

În data de 19 noiembrie, în jurul orei 10.50, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud – Postul de Poliţie Mirăslău au fost sesizaţi de către o tânără de 16 ani din comuna Mirăslău că, în timp ce se afla la domiciliu, tatăl ei, în vârstă de 47 de ani, în urma unor discuții contradictorii, a lovit-o cu un obiect contondent peste picioare.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi cu ocazia verificărilor, au mai constat, că bărbatul poseda şi un ordin de protecție, emis de Judecătoria Aiud la data de 21 iulie 2017, prin care era obligat să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de fiică, soție, dar și față de domiciliul comun, unde a fost agresată fiica acestora.

Minora a fost transportată la Spitalul Municipal Aiud, pentru acordarea de îngrijiri medicale fiindu-i stabilit diagnosticul de „contuzie tibie picior stâng”, fără a rămâne sub supraveghere medicală.

La data de 20 noiembrie, propunerile poliţiştilor din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Aiud, de punere în mişcare a acţiunii penale şi ulterior de arestare preventivă au fost însuşite de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud a dispus arestarea preventivă a lui bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile. Aceasta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.