Economie

„Antreprenoriat sustenabil în Regiunea Centru” pentru sprijinirea tinerilor

OTP Consulting, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), lansează proiectul „Antreprenoriat sustenabil în Regiunea Centru”, având ca scop susținerea inițiativelor antreprenoriale în vederea dezvoltării mediului economic și creșterii gradului de ocupare în regiunea Centru.

Proiectul se adresează cetățenilor români cu vârsta de peste 18 ani, care au domiciliul în mediul rural sau urban din Harghita, Mureș, Covasna, Brașov, Sibiu și Alba, care își doresc să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban.

În valoare totală de 5 milioane euro, proiectul are o durată de 36 de luni și este împărțit în trei etape: programe de formare antreprenorială pentru 740 de tineri (12 luni) care se vor încheia cu selectarea a 89 de planuri de afaceri.

În a doua etapă (18 luni), cei 89 de antreprenori vor primi consiliere și suport pentru dezvoltarea afacerilor și finanțare nerambursabilă în valoare de până la 34.200 euro pentru fiecare nou business înființat.

Totodată, partenerii proiectului oferă programe de monitorizare a funcționării și dezvoltării sustenabile a afacerilor finanțate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.