Mozaic

C. T. Popescu crede că şeful PSD, Liviu Dragnea, are o avere impresionantă

Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 decizia DNA de a pune sechestru pe toată averea lui Liviu Dragnea, constatând că acesta deţine o avere impresionantă pe care, paradoxal, a făcut-o ca „lefegiu” la statul român neparalel, ceea ce îl face să spună că liderul PSD face parte mai degrabă din „statul paralel”.

Până luptă cu statul paralel, definit prin acea „Proclamaţie de la Herculane”, constatăm că Liviu Dragnea este posesorul unei averi impresionante şi face parte din statul „parale”, adică al acelor inşi îmbogăţiţi ca-n basme, ca lefegii la statul român, neparalel, spune Cristian Tudor Popescu.

Sechestrul pus de DNA arată că dl. Dragnea deţine o avere de cel puţin 28 de milioane de euro, în care nu intră şi celebrul său domeniu feudal din Alexandria, pe care a avut inspiraţia divină să i-l trasfere prin partaj fostei sale soţii Bombonica Dragnea, a remarcat CTP.

Jurnalistul a subliniat că în acest dosar există o pagubă de 20 de milioane de euro şi 30 de milioane de lei, constatată de organismele europene, prejudiciu care însă a fost deja recuperat de UE din bugetul României. Întrebarea care se pune este dacă plătim noi, românii, din buzunarul nostru, sau trebuie să plătească cei care au comis fraudele.

Cât despre cei care l-au întâmpinat, marți, pe Liviu Dragnea în fața DNA, Cristian Tudor Popescu spune că acesta este un nou episod din „dramoleta” pe care o regizează şi interpretează Liviu Dragnea, care, odată cu „Proclamaţia de la Herculane”, doreşte să se prezinte ca un „Iisus Hristos al României”, o ţintă, o victimă, un crucificat.

În opinia jurnalistului, „milionul” de susţinători pe care spune că i-ar avea Liviu Dragnea este „la fel de consistent ca statul paralel”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.