Social

Interes extrem de mare pentru Untold 2018. Peste 28.000 de abonamente vândute până în acest moment

Deși mai sunt 8 luni până la a patra ediție a festivalului Untold, interesul pentru abonamente depășește orice așteptări, spun organizatorii, citați de Monitorul de Cluj.

Pentru a doua rundă de vânzare care a avut loc marți, 28 noiembrie, organizatorii au anunțat că vor fi disponibile doar 5.000 de abonamente, însă datorită interesului foarte mare din partea fanilor, reprezentanții Untold au hotărât să suplimenteze numărul acestora.

Dorința organizatorilor a fost de a acorda posibilitatea fanilor înregistrați să profite de prețul special de 449 de lei plus taxe. Astfel, peste 13.000 de abonamente Untold 2018 au fost cumpărate în cea de-a doua etapă de vânzare.

În prima etapă de vânzare s-au epuizat 15.000 de abonamente. Și atunci,organizatorii au anunțat că vor fi disponibile doar 10.000 de abonamente, însă numărul extrem de mare de fani care doreau să-și asigure locul pentru Untold 2018 i-a făcut pe reprezentanții Untold să crească numărul acestora. Așadar, până în acest moment peste 28.000 de abonamente au ajuns la cei mai înfocați fani Untold!

Organizatorii vor anunța când se vor pune în vânzare următoarele abonamente pentru Untold 2018. Abonamentele la prețul întreg de 650 de lei plus taxe vor fi disponibile doar din februarie 2018.

Fanii care își achiziționează abonamente pentru festival pot consulta și opțiunile de cazare care vor fi disponibile din luna ianuarie 2018.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.