Politică

Petre Daea, convins că tot mai mulţi români consumă carne de oaie

Fotografie de arhivă (Mesagerul de Sibiu)

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a declarat, joi, la Alba Iulia, unde, timp de două zile, se desfăşoară caravana „Alege oaia!”, că este convins că mulţi români au ales să consume oaie de când a demarat această campanie naţională de informare şi promovare.

„Cred că şi dumneavoastră aţi ales oaia şi cred că mulţi români au ales oaia de când a început această campanie”, le-a spus ministrul Daea jurnaliştilor.

Petre Daea a menţionat că sunt supermarket-uri care deja pun spre vânzare carne proaspătă din ovină, lucru care nu s-a întâmplat până acum. „Am avut moment de satisfacţie când am intrat în două supermarket-uri din Bucureşti şi consumatorii de acolo strigau la mine spunând că deja au cumpărat carne de oaie”, a declarat ministrul.

El a adăugat că iniţiativa derulării acestui program aparţine crescătorilor de ovine din ţară.

Ministrul a menţionat că este cea de-a şasea ediţie a caravanei cea de la Alba Iulia, derulată „într-un moment excepţional, într-un moment istoric pentru ţară, într-un moment în care toţi românii stau cu ochii aţintiţi spre evenimentele dedicate acestei Zile (Naţionale a României – n.r.)”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.