Politică

Dacian Cioloș: Din Platforma România 100 se va desprinde un partid politic | VIDEO

Dacian Cioloș a anunțat duminică, la o reuniune a Platformei România 100, pe care o conduce, că din această structură se va desprinde un partid politic, informează Hotnews.ro.

„Ne implicam politic pentru a schimba lucrurile”, a spus fostul premier. Ciolos a afirmat ca, atunci cand a lansat Platforma, a fost clar că va fi nevoie și de o implicare politică: „Nu ne-am ferit de lucrul acesta, dar nu am vrut sa punem carul inaintea boilor”.

Se va desprinde un partid politic, suntem hotarati sa facem lucrul acesta. El trebuie sa fie un proces natural, nu unul fortat”, a afirmat Ciolos.

„Vom fi gata sa ne prezentam la urmatoarele alegeri cu o oferta politica, indiferent cand vor avea ele loc”, potrivit presedintelui Platformei Romania 100.

Duminică, începând cu ora 10.00, are loc întâlnirea comunității România 100, platforma condusă de fostul premier Dacian Cioloș.

„La acest eveniment vor participa deopotrivă membrii activi ai comunităților tematice, personalități publice și reprezentanti ai organizatiilor civice partenere. Întâlnirea va seta cadrul și prioritățile de lucru, precum și planurile de viitor ale organizației noastre”, se spune pe pagina de Facebook a Platformei România 100.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.