Sport

Trei boxeri de la CS Unirea, selecţionaţi la loturile naţionale pentru Campionatele Europene şi Mondiale din 2018

Directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan, și antrenorul boxerilor, Nicolae Paștiu

Trei boxeri legitimaţi la CS Unirea Alba Iulia, Potra Andrei, Bolca Iohann (ambii la tineret) şi Bolca George Sebastian (la juniori), au fost selecţionaţi la loturile naţionale lărgite, ce vor participa la competiţii internaţionale, respectiv Campionatele Europene şi Mondiale din 2018, informează clubul.

„În prag de sărbători am primit o veste extraordinar de bună. Mă bucur pentru clubul nostru şi deopotrivă pentru performanţele celor trei sportivi pentru că nu e puţin lucru să ai şansa de participare şi mai ales afirmare la competiţii internaţionale”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureşan.

Cei trei sportivi au fost cooptaţi în loturile de juniori şi tineret în urma unui turneu de selecţie, organizat la Iaşi în perioada 5-8 decembrie. Bolca George Sebastian (categoria 66 de kilograme) este elev al şcolii Gimnaziale din Berghin, Potra Andrei (69 de kilograme) este elev al Colegiului Militar ‘Mihai Viteazul’, iar Bolca Iohann (75 de kilograme) este elev al Colegiului Tehnic „Alexandru Domşa”.

Sportivii, antrenaţi de Nicolae Paştiu, urmează să efectueze vizita medicală.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.