Sănătate

Mark Hamill a povestit într-un interviu că s-a sărutat cu Carrie Fisher pe platourile „Star Wars”

Actorul Mark Hamill, în vârstă de 66 de ani, a povestit într-un interviu că el şi fosta sa parteneră din trilogia iniţială „Star Wars”, răposata Carrie Fisher, s-au sărutat pe platourile de filmare ale superproducţiei, relatează vineri agenţia de ştiri UPI.

Actorul a declarat, într-un interviu pentru The Guardian, că el şi Fisher au fost foarte atraşi unul de celălalt după ce au fost distribuiţi în rolurile Luke Skywalker şi Prinţesa Leia în primul film “Star Wars” din 1977.

„Eu şi Carrie eram foarte atraşi unul de celălalt, dar ştiam din joburile precedente că ar fi fost o idee proastă”, a povestit Hamill. „Dar Carrie şi cu mine am găsit pretexte”, a adăugat el.

„Îmi amintesc că o dată – sunt sigur că era implicat şi alcoolul – vorbeam despre tehnici de sărutat. Eu am spus: «Cred că sărut destul de bine. Prefer să las femeia să vină la mine decât să fiu agresiv». Iar ea a întrebat: «Ce vrei să spui?» După aceea ne sărutam ca adolescenţii!”, a relatat actorul.

Hamill spune că atracţia a fost intensă între el şi Fisher în timpul filmărilor, dar că, în cele din urmă, relaţia nu a mers mai departe de aceste săruturi.

„Lucrul care ne-a făcut pe Carrie şi pe mine să ne retragem de pe marginea prăpastiei a fost că ne-am dat seama ce făceam şi pur şi simplu am izbucnit în râs”, a mărturisit el.

Carrie Fisher a avut o relaţie şi cu celălalt actor principal din „Star Wars”, Harrison Ford, care a jucat rolul Han Solo, şi a vorbit despre legătura lor în cartea de memorii „The Princess Diarist”, publicată înainte de moartea actriţei, în decembrie 2016.

Harrison Ford a reacţionat la faptul că Fisher a făcut publică relaţia lor în numărul din octombrie al GQ. „A fost ciudat pentru mine”, a spus actorul.

Mark Hamill joacă în noul film „Star Wars: The Last Jedi”, care reprezintă ultima apariţie a lui Carrie Fisher în rolul prinţesei Leia. Pe afişul filmului lansat vineri se mai află Daisy Ridley, Adam Driver şi John Boyega.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.