Social

Clubului Sportiv „Unirea” Alba Iulia i-a premiat pe cei mai merituoși sportivi ai săi


Șase sportivi legitimați la CS Unirea Alba Iulia au fost premiați la Turneul Internațional de Judo Mureșul CIS Gaz

Sportivii, antrenorii și colaboratorii Clubului Sportiv „Unirea” Alba Iulia au fost premiați, luni, la Hotel Cetate din localitate, în cadrul evenimentului „Gala Laureații Sportului 2017”, anunță clubul.

La Secția de atletism, care are 18 sportivi legitimați, a obținut în cursul acestui an, 19 medialii, din care 6 de aur, 6 de argint și 7 de bronz. Au fost premiați următorii sportivi din cadrul secției: Ana Rodean – locul I, Mihaela Acatrinei – locul II și Roxana Panța – locul III. Au primit diplome de excelență antrenorii Gabriel Avram, Mariana Bucerzan și Mihaela Vlas.

La Secția Judo, cu 43 de sportivi legitimați, anul 2017 a adus 7 medialii, dintre care 3 de argint și 4 de bronz, 6 dintre medalii fiind obținute la Turneul internațional „CIS Gaz”. Au fost premiați următorii sportivi din cadrul secției: Laura Bogdan – locul I, Alexandru Sibișan – locul II și Irina Hîrbea – locul III și atrenorii Cristian Dinu și Alin Dinu .

La Secția Orientare, din cei șase sportivi legitimați patru ai partipat la competiții în cursul acestui an. obîinând 6 medalii, 2 de argin și 4 de bronz. Au fost premiați Tamaș Bogya – locul I, Paul Brăbiescu-Călinescu – locul II și Radu Milea, care l-au avit ca antrenor pe Marius Anghel.

Boxul este secția cu un număr mare de sportivi legitimați – 33 și alți trei aflați în curs de legitimare și, chiar dacă nu au obținut medalii în cursul anului 2017, are trei sportivi au fost selecționați la lotul național, premiați după cum urmează: Ion Marius Țegean – locul I, Ioan Bolca – locul II și Andrei Potra. Cel care i-a antrenat pe sportivii boxeri este Nicolae Paștiu.

Secția de Haltere, avându-l antrenor pe Ioan Frațilă, are 13 sportivi legitimați și a obținut 4 medalii de bronz și un loc 3 în Cupa României. Au fost premiați Raimondo Văduva – locul I, Ovidiu Ganga – locul II și Robert Năstase.

Sectia Powerlifting îl are ca instructor voluntar pe Ovidiu Pănăzan și 7 sportivi legitmați care au obținut 20 de medalii, din care 2 de bronz, una de argint, la competițiile internaționale și 13 de aur, 3 de argint și una de bronz la competițiile naționale. Au fost premiați Ovidiu Pănăzan – locul I, Andrei Irimie – locul II și Laurențiu Avram – locul III.

Secția Tenis de masă este pregătită de Emil Suflețel și are 5 sportivi legitimați.

În cadrul ceremoniei, au mai fost premiați Ioan Smadea, Nicolae Nistor, Marius Anghel, Radu Nicula și Liviu Coacază (foști directori CS „Unirea”), Ioan Todor (fost antrenor judo), Emil Suflețel și Margareta Suflețel (atleți veterani), Emilia Gușat (atlet veteran), Valeria Cristea (fost angajat), Stânea Florina (director DJTS Alba), Norica Unchiaș-Câmpean (fosta atletă), Ilie Cioca (atlet veteran), Gheorghe Berghian (Director CCS) și Nicușor Marcu (Director la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.