Sănătate

China: Cale ferată construită efectiv în 9 ore

China dă un nou exemplu de eficiență și rapiditate, după ce au construit de la zero o gară, peste noapte, și căile ferate care o conectează de localitățile din apropiere, informează Digi24.ro.

Peste 1.500 de muncitori și-au făcut apariția în orașul Longyan, din sudul Chinei, pe 20 ianuarie, în jurul orei 18.

La 18,30, au început munca și în numai 9 ore au terminat toată treaba. Muncitorii au conectat trei gări, Ganlong, Ganruilong și Zhanglong, de gara nou construită, Nanlong. Asta înseamnă că în 9 ore ei au ridicat clădirea în care se află gara, au construit peroanele, au dezmembrat șinele vechi și le-au înlocuit cu unele noi, o performanță greu de egalat.

Liderul proiectului a declarat că au fost folosite 23 de excavatoare și șapte trenuri pentru ca lucrarea să fie gata în timp-record. Inginerul care a manageriat proiectul spune că secretul vitezei și eficienței cu care au lucrat oamenii a constat în faptul că aceștia au fost împărțiți pe șapte unități, fiecare având sarcini bine stabilite.

Gara și calea ferată construite vor face parte dintr-o linie de 246 de kilometri, pe care vor putea circula trenuri cu o viteză de până la 200 de km/oră, care va conecta sudul Chinei cu regiunile din centrul țării.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.