Social

„Serbările Zăpezii” la Șureanu, în weeken, pe toate cele opt pârtii

O serie de concursuri de schi, snowboard, snowmobil şi snow tubing, jocuri interactive vor avea loc la „Serbările Zăpezii”, programate pentru sâmbătă şi duminică la Şureanu, pe domeniul schiabil situat la cea mai mare altitudine din ţară, la peste 2.000 de metri, în Munţii Sebeşului.

Vor funcţiona toate cele opt pârtii ale domeniului schiabil, deservite de cele două teleschiuri şi de telescaun, structura zăpezii de pe pârtii prezentându-se remarcabil de bună, fiind zilnic bătătorită de ratrack, potrivit monitorului de schi Rareş Tileagă.

„Ţinând cont de ninsorile care au căzut şi de gerul care a fixat zăpada în cele mai bune condiţii, pârtiile de la Şureanu se prezintă, în momentul de faţă, remarcabil de bine. Există omăt natural, proaspăt, abundent atât pe cele opt pârtii, cât şi în zonele foarte întinse de off-piste”, a afirmat Rareş Tileagă, monitor Şcoala de schi „Paşi Liberi”.

Şi la Arieşeni, în Munţii Apuseni, la 1.400 de metri altitudine, se schiază, în continuare, în condiţii foarte bune, datorită ninsorilor şi a frigului care au statornicit zăpada pe pârtii.

„În continuare, pârtiile se prezintă excelent. Conţin zăpadă proaspătă, naturală, perfect aderentă pentru schi şi snowboarding. Stratul este suficient atât pe Vârtop 1, cât şi pe Vârtop 2”, a mai menţionat Rareş Tileagă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.