Social

Simona Halep, la spital, în perfuzii, după finala Australian Open

Simona Halep a fost internată în spital în noaptea de sâmbătă spre duminică, a notat WTA pe contul de Twitter, citând ESPN. Sportiva noastră suferea de deshidratare și de epuizare, după cum relatează Sports Illustrated. I s-au administrat perfuzii, informează Știrile TVR.

Simona Halep a fost internată la terapie intensivă, la Royal Melbourne Hospital, cea mai mare unitate medicală din Australia. Diagnosticul: „deshidratare severă”.

Sportiva a fost externată duminică dimineață, după 4 ore de tratament sub supraveghere medicală. I s-a recomandat să evite zborul de 14 ore între Melbourne și Peninsula Arabică, a transmis Daniel Chican pentru Telejurnal.

Simona Halep a pierdut finala de la Melbourne în fața danezei Caroline Wozniacki: 6 – 7, 6 – 3, 4 – 6. În timpul partidei se înregistrau 32 de grade Celsius și un nivel de umiditate ridicat. S-a jucat timp de 2 ore și 50 de minute.

Ambele sportive au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Halep a subliniat la conferința de presă că după primul set nu mai știa ce s-a întâmplat. „Am fost out”, a recunoscut Simona.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.