Sport

Halep, așteptată de fani la aeroport

Simona Halep a revenit în România, luni dimineaţă, după finala pierdută la Australian Open, în faţa danezei Caroline Wozniacki.

Simona Halep a revenit în România, luni dimineaţă, în jurul orei 11:00, după finala pierdută la Australian Open, în faţa danezei Caroline Wozniacki. Extrem de grăbită, fostul număr 1 mondial i-a anunţat pe jurnalişti că va răspunde doar la trei întrebări.


“Trebuie să fac nişte teste, să văd cum va fi. A fost greu, foarte greu, dar Caroline a jucat foarte bine şi a meritat victoria. Am mai fost aproape de un trofeu de Mare Şlem, bineînţeles că este trist, dar viaţa merge mai departe, este doar un meci de tenis şi sper ca, la următoarea finală, dacă voi mai avea ocazia să joc – să câştig”, a declarat Simona Halep, la revenirea de la Australian Open.
La Aeroportul Henri Coandă, Simona Halep a fost aşteptată de aproximativ 50 de fani. Aceştia i-au oferit flori şi i-au scandat numele sportivei care de astăzi este pe locul 2 în lume. Printre susţinători s-a aflat şi tatăl sportive, Stere Halep, cel care a urmărit la Constanţa, turneul de la Melbourne.
”Simona va sta până pe 12 în ţară, pentru că are în program FED Cup-ul.” a anunţat tată sportivei.
Meciul de FedCup, dintre echipele României şi Canadei, din primul tur al Grupei Mondiale II, se va desfăşura în zilele de 10 şi 11 februarie 2018 în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.