Administrație

De la 1 februarie, mașinile parcate neregulamentar în Alba Iulia pot fi ridicate

Începând de joi, 1 februarie 2018, Poliția locală a municipiului Alba Iulia va începe să ridice mașinile parcate ilegal pe spațiul public al orașului.

Primăria municipiului a semnat un acord-cadru pentru prestarea serviciilor specifice pe o perioadă de patru ani cu o societate comercială din Alba Iulia. Rapid Lifts SRL a fost singura firmă care s-a prezentat la licitație, având ca terț susținător societatea Oanea Iner Speed SRL. Valoarea contractului pentru ridicarea, transportul și descărcarea și depozitarea mașinilor parcate neregulamentar este de 1,66 de milioane de lei.

Potrivit reprezentanților Primăriei, contractul acoperă serviciul de ridicare și depozitare pentru cel puțin 1920 de mașini pe an.

Tarifele maximale stabilite conform Hotărârii Consiliului Local nr. 159 din 28 aprilie 2017 pentru operaţiunile de ridicare, transport şi descărcare la locul de depozitare sunt:

– pentru operațiunea de ridicare a vehiculelor – 220 lei / vehicul (fără TVA);
– pentru operațiunea de transport a vehiculelor de la locul ridicării la locul de depozitare – 130 lei/ vehicul (fără TVA);
– pentru operațiunea de depozitare a vehiculelor ridicate – 30 lei / vehicul (fără TVA) pentru primele 24 de ore de depozitare, 45 lei/ vehicul/ zi (fără TVA) pentru perioadele de depozitare mai mari de 24 de ore.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.