Administrație

Directorul ADR Centru: Traficul între Sebeș și Aiud e crimă și pedeapsă; 13 km. se parcurg într-o oră

Directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru, Simion Creţu, a afirmat joi, într-o conferinţă de presă, că traficul între Sebeş – Alba Iulia şi Aiud este “crimă şi pedeapsă”, pentru că şoferii sunt nevoiţi să piardă o oră în trafic pentru a putea parcurge o distanţă de 13 kilometri.

„Sebeş-Alba-Aiud e crimă şi pedeapsă, până se termină autostrada. De la Sebeș la Alba faci un ceas, pe 13 kilometri. Din Sebeş în Alba fac 700 de oameni naveta. Acolo fac cam peste o oră”, a declarat Simion Crețu.

Unii șoferi preferă să ocolească câțiva kilometri, prin județul Sibiu, prin localitatea Ţapu, dar să vină pe un drum mai liber și mai sigur, spune Crețu.

Principala problemă a celor care tranzitează drumul dintre Sebeș şi Aiud este că nu pot circula încă pe autostrada Sebeş – Turda. Recepţia Lotului 3 al autostrăzii Sebeş – Turda a fost suspendată din cauza unor neconformităţi, a anunţat în luna ianuarie Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Constructorul are termen trei luni să rezolve problemele constatate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.