Mozaic

Ponta, despre relația lui Dragnea cu Kovesi: Era iubire acolo!

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni că Liviu Dragnea a vorbit „în oglindă” atunci când a afirmat că nu discută cu „turnătorii şi şantajiştii”.

Prezent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde s-a desfăşurat un nou termen al dosarului „Rovinari-Turceni”, Ponta a fost întrebat de jurnalişti despre declaraţia lui Dragnea şi dacă liderul PSD este prieten cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„Voi aţi văzut că a minţit? Dragnea mincinosul. Vorbea în oglindă Dragnea, care este mincinosul naţional. Aţi văzut, a zis că am denunţ, nu e niciun denunţ. (…) Domnul Dragnea cred că o are pe doamna Kovesi (prietenă – n.r.), dar s-ar putea să nu mai ţină mult. Era iubire acolo”, a răspuns Ponta.

Reacţia lui Ponta vine după ce Liviu Dragnea a afirmat luni că nu discută cu turnătorii şi şantajiştii.

Întrebat de jurnalişti dacă îşi va da demisia în cazul în care se va demonstra că Victor Ponta a mers la DNA în calitate de martor, Dragnea a spus: „Mie nu-mi place să conversez nici cu turnătorii, nici cu şantajiştii. În al doilea rând, inclusiv astăzi, cererea pe care a ticluit-o la sfatul celor două prietene pe care le are în DNA este în fapt o plângere penală în care mă acuză de intimidarea martorilor. Trei – denunţul public făcut la Hotnews l-a văzut toată lumea şi îl poate reciti toată lumea. Patru – eu nu mă duc pe discuţia de formă, că nu scrie nicăieri «denunţ» sau este vorba de conţinutul acelei declaraţii. Cinci – cu părere de rău spun, nu ştie în ce s-a băgat”, a declarat Dragnea, la Parlament.

Fostul premier Victor Ponta susţine că va solicita DNA, printr-o cerere oficială, să i se comunice calitatea procesuală în dosarul în care liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, este anchetat şi îi spune acestuia că, dacă îi aduce o copie după denunţul lui, îşi va da demisia din Parlament. El îi transmite lui Dragnea să îşi dea demisia din Parlament în cazul în care nu va putea dovedi că el este denunţătorul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.