Social

Adolescentul decedat în accidentul de lângă Aiud era președintele Consiliului Elevilor de la colegiul militar din Alba Iulia

Adolescentul decedat într-un accident produs în noaptea de vineri spre sâmbătă între Ciumbrud şi Aiud era elev fruntaş în clasa a X-a la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, unitate de învăţământ unde deţinea funcţia de preşedinte al Consiliului Elevilor.

„Dumnezeu să-l ierte şi să-l primească în Oastea străjerilor cereşti”, au transmis reprezentanţii unităţii printr-un comunicat de presă, în care şi-au exprimat, de asemenea, regretul pentru „greaua pierdere a unui elev foarte bun, serios şi responsabil”.

”… era preşedinte al Consiliului elevilor colegiului, fiind implicat şi devotat atribuţiilor acestei funcţii. Se bucura de admiraţia şi respectul tuturor elevilor, fiind un bun coleg şi adevărat camarad”, au transmis reprezentanţii liceului militar.

Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit, iar tatăl său a fost rănit într-un accident produs pe DJ 107E între Ciumbrud şi Aiud, după ce şoferul maşinii în care se aflau nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, vehiculul răsturnându-se pe o ţeavă de gaz.

Şeful Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Alba, comisar şef Cristian Mărginean, a precizat, sâmbătă, că accidentul a fost provocat de neadaptarea vitezei pe un sector de drum umed, în curbă la stânga. În autoturism se aflau doi bărbaţi şi un adolescent, acesta din urmă pasager pe scaunul din dreapta faţă. Decesul băiatului a fost declarat la faţa locului, în pofida manevrelor de resuscitare, iar tatăl său, de 39 de ani, pasager, de asemenea, în maşină, a fost rănit, fiind internat la spitalul din Aiud, a menţionat Mărginean.

La faţa locului au acţionat forţe ale Detaşamentului Aiud, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.