Social

Tânăr din Orăștie, reținut după ce a tâlhărit o femeie din Alba Iulia

Luni seara, Poliţia Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că o femeie de 48 de ani din Alba Iulia a fost victima unei tâlharii pe str. Calea Moților, din municipiul Alba Iulia, informează un comunicat al instituției.

Pentru efectuarea de cercetări, a fost constituită o echipă de cercetare complexă formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, sprijiniţi de jandarmi din cadrul I.J.J. Alba.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul de 24 de ani, din municipiul Orăștie, judeţul Hunedoara, a smuls geanta de pe umărul unei femei de 48 de ani care deplasa pe Calea Moților din Alba Iulia.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au identificat si recuperat bunurile sustrase și aruncate de făptuitor în încercarea acestuia de a scăpa. Valoarea prejudiciului reclamat, de 1000 lei, a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, tânărului din Orăștie i s-a deschis un dosar de urmărire penală în calitate de suspect, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.