Politică

Filiala USR Alba Iulia și-a ales noua structură de conducere

Beniamin Todosiu a fost ales în funcția de Președinte al Filialei USR Alba Iulia, fiind și singurul candidat înscris pentru această funcție pe buletinele de vot.

Membrii USR Alba Iulia au optat pentru o structură funcțională formată din 3 vicepreședinți, funcții ocupate de Ioana Gordeș, Andrei Burnete și Ionuț Horșa. În cadrul aceleași Adunări Generale s-au stabilit și membrii din echipa Biroului Local, din acesta făcând parte și Adrian Cristea, pe lângă președinte și cei trei vicepreședinți aleși. Modalitatea de vot a fost votul secret, iar durata mandatului a fost stabilită la un an și jumătate.

În cadrul ședinței, s-a discutat și despre continuarea inițiativei filialei USR Alba Iulia de a se dezvolta și de a avea un contact direct cu comunitatea locală prin workshop-uri organizate, dar și despre înființarea filialei județene și a altor filiale locale care vor fi deschise până la finele acestui an.

„Sunt convins că putem avea în România un partid care respectă un statut, un partid care respectă oamenii și lucrează pentru oameni. Cred că este timpul să ieșim din zona de confort și să începem să ne implicăm în schimbarea viitorului nostru, să oferim oamenilor o soluție reală la consacratele și dezamăgitoarele partide politice existente. Și acesta este obiectivul nostru: să convingem cei 60% dintre românii care nu merg la vot, că este necesară schimbarea actualei clase politice cu o alta, responsabilă, integră și în slujba cetățeanului”, a declarat președintele USR Alba Iulia, Beniamin Todosiu.

În prezent, filiala Alba Iulia numără 15 membri activi și numeroși simpatizanți declarați. Fiecărui membru îi va reveni o responsabilitate legată de dezvoltarea filialei, strategia de partid, extinderea filialelor în județ, coordonarea în comunicare și PR, operațiuni și logistică în cadrul filialei Alba Iulia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.