Administrație

Recepția lotului 4 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda va avea loc joi

Pe 15 februarie este stabilită recepția lotului 4 al Autostrăzii A10 Sebes-Turda, în lungime de circa 16 km și care se termină într-un nod spectaculos la Turda, unde intersectează A3 spre Gilau și DN1.

„Nu vă bucurați, cel mai probabil nu se va da drumul la trafic. Deși tronsonul este practic finalizat și se poate circula pe autostradă în condiții de maximă siguranță”, afirmă reprezentanții Asociației Pro Infrastructură, care publică o înregistrare video din dronă cu intersecția A10-A3-DN1 din zona Turda. ONG-ul susține că reprezentanții CNAIR nu va dori să facă recepția așa cum a refuzat-o în ianuarie și cu lotul adiacent finalizat atunci.

„Disputelor dintre CNAIR și constructorul lotului 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda (Tirrena Scavi) li se vor adăuga, probabil, noi scuze, acuze, invenții și interpretări strâmbe ale contractului, proiectului tehnic și ale actelor normative (precum regulamentul de recepție), de data aceasta la adresa celor de la Porr, antreprenorul general al lotului 4.

Rezultatul? Șoferii își vor risca viața în continuare pe DN1, un drum îngust, aglomerat și periculos, deși alături vor avea două segmente de autostradă (perfect funcționale) cu o lungime totală de 28,75 km care conectează orașul Aiud de Autostrada A3 Gilău-Câmpia Turzii”, mai spun reprezentanții Asociației Pro Infrastructură.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.