Administrație

Șoferul de ambulanță care a cărat în spate un bolnav este cercetat că a încălcat protocolul

Un șofer de ambulanță care a cărat în spate, o jumătate de kilometru, o bătrână bolnavă dintr-un cătun din Apuseni, trebuie să dea explicații pentru încălcarea protocolului, informează Europa FM.

Din cauza drumului impracticabil, acoperit cu noroi şi zăpadă, Ambulanţa nu a putut ajunge la casa femeii dintr-un cătun din Apuseni iar bărbatul, angajat la Serviciul de Ambulanţă Alba, Substaţia Câmpeni, a cărat-o în spate până la autovehicul, sprijinit de asistenta care a dus trusa, monitorul şi tubul de oxigen.

La scurt timp, au ajuns la Spitalul Orăşenesc Câmpeni, unde femeia a primit îngrijiri medicale.

Dar, cum nicio faptă bună nu rămâne nepedpsită, superiorii îi cer acum explicații șoferului, pentru că nu a respectat protocolul și nu a așteptat un echipaj SMURD, transmite corespondentul Europa FM, Ioana Sfârlea.

Colegii ambulanțierului sunt indignaţi de faptul că în loc să fie felicitat pentru dedicaţia de care a dat dovadă faţă de pacient, este luat la întrebări și au lansat pe rețeaua de socializare o campanie în care cheamă internauții să-i fie alături și să aprecieze gestul pe care acesta l-a făcut.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.