Social

Actualizare: Tânăra din Baia de Arieș dispărută de acasă a fost găsită

ACTUALIZARE: Minora de 13 ani, din Baia de Aries, dispăruta de la domiciliu, a fost găsită pe rază orasului Abrud, informează Inspectoratul de Poliției al Județului Alba. Starea ei este buna. Polițiștii fac verificări pentru a stabili dacă a fost sau nu victima vreunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Poliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat de acasă, din oraşul Baia de Arieş şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 2 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați cu privire la faptul că, în după amiaza zilei de 1 martie, Pantea Ionela Cristina, de 13 ani, a plecat de la domiciliul său, din oraşul Baia de Arieş şi nu a revenit până în prezent.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,44 m, greutate 35- 40 kg, păr şaten, de lungime medie, ochi căprui, ten alb.

La data plecării, aceasta purta blugi albaștri, geacă neagră, un fular alb cu negru, iar în picioare avea ghete de culoare neagră.

Au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorei, fiind dată şi în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.