Social

Întreruperi de apă în 10 localități din județul Alba. În 6 martie, Apa CTTA face lucrări de spălare

Compania „Apa CTTA” SA Alba anunță că în data de 6 martie, începând cu ora 7.00, se vor efectua lucrări de spălare a tronsonului Teiuș-Girbova (Ţifra), din aducțiunea cu apă potabilă Dn 600 mm SP Galda-Aiud-Ocna Mureș, iar durata se estimează la 14 ore.

Consumatorii care ar putea fi afectați de întreruperea furnizării apei potabile sunt cei din localitățile Stremț, Gârbova de Jos, Beldiu, Rădești, Lopadea Nouă, Hopârta, Fărău, Mirăslău, Unirea și din orașul Ocna Mureș.

„Pe parcursul spălării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care vom fi nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea în parametrii de calitate”, se arată într-un comunicat al companiei.

De asemenea, este posibil ca, după finalizarea lucrărilor, precum și in zilele imediat următoare, pe tronsonul Teius-Ocna Mures parametrii turbiditate și debit să sufere modificări, situație în care reprezentanții companiei îi sfătuisc pe beneficiari să folosească apă doar în scopuri menajere.

„Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției”, au mai precizat reprezentanții Apa CTTA.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.