Sănătate

Suporteri ai lui PAOK Salonic au invadat sediul unui post de televiziune

Un grup de vreo 40 de suporteri ai formaţiei PAOK Salonic, antrenată de românul Răzvan Lucescu, nemulţumiţi de penalizarea cu trei puncte a echipei lor, a invadat marţi sediul unui post de televiziune de stat din Grecia şi au obligat un reporter sportiv să citească mesajul lor, informează AFP.

„Conducerea ERT 3 condamnă energic invadarea sediului său de către suporterii unei echipe de fotbal, în timpul unei emisiuni în direct. Ei s-au comportat într-o manieră profund nedemocratică, departe de spiritul sportiv”, a reacţionat postul respectiv.

Huliganii, care au părăsit apoi sediul televiziunii, au dorit, astfel, să protesteze împotriva a ceea ce ei au calificat drept „cel mai mare scandal sportiv din toate timpurile”, după ce PAOK Salonic a fost sancţionată în urma incidentelor care au dus la anularea meciului de pe teren propriu cu rivala Olympiakos Pireu.

Conducerea Ligii elene de fotbal a decis să-i retragă trei puncte lui PAOK, aplicându-şi o amendă de 30.000 de euro, după ce antrenorul echipei Olympiakos Pireu, Oscar Garcia, a fost lovit în faţă de o rolă de hârtie, aruncată din tribune, pe 25 februarie. Gruparea din Salonic a pierdut şi meciul la masa verde şi va fi nevoită, totodată, să dispute următoarele două meciuri de pe teren propriu cu porţile închise.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.