Social

O tânără a fost reținută pentru înșelăciune prin intermediul unei rețele de socializare

Foto arhivă
Foto arhivă

O tânără din Ocna Mureş, bănuită că, prin intermediul unei reţele de socializare, ar fi înşelat zeci de persoane, promiţându-le achiziţionarea, la preţuri avantajoase, de diverse bunuri de pe un site de internet, cu produse din afara Uniunii Europene, a fost reţinută de poliţişti.

Tânăra de 29 de ani ar fi convins zeci de persoane că pot să comande diverse bunuri, de pe un site cu produse din afara Comunităţii Europene, la preţuri avantajoase şi fără să plătească taxe vamale, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

„Se pare că, în perioada anilor 2015 – 2018, tânăra, prin intermediul unei reţele de socializare, ar fi înşelat zeci de persoane, din toată ţara, promiţându-le achiziţionarea de diverse bunuri de pe un site de internet, cu produse din afara Uniunii Europene, la preţuri avantajoase şi fără taxe vamale, fără ca ulterior să îşi mai onoreze promisiunea”, arată sursa citată.

Până în prezent, IPJ Alba a fost sesizat de 10 victime, ce ar fi plătit sume cuprinse între 50 şi 2.000 de lei, însă există bănuiala că numărul victimelor este mult mai mare.

Femeia a fost prezentată miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.