Social

Alin Cucui a lăsat un bilet în care încearcă să-şi justifice sinuciderea

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Alba, Alin Cucui, găsit miercuri dimineaţa spânzurat într-un imobil din Alba Iulia, a lăsat un bilet în care încearcă să-şi justifice gestul extrem.

Potrivit unor surse apropiate anchetei demarate în acest caz, Alin Cucui a scris câteva rânduri prin care le explica membrilor familiei de ce a recurs la sinucidere. Se pare că acesta avea o depresie.

El a fost descoperit fără viaţă de către fratele său într-un imobil care aparţine familiei lor, unde ar fi spus că va rămâne peste noapte.

[box type=”info”]Vicepreşedintele Consiliului Județean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat[/box]

La casa respectivă a ajuns miercuri şi celălalt vicepreşedinte al CJ Alba, Dumitru Fulea, care a declarat presei că l-a văzut ultima dată pe colegul său la şedinţa operativă de marţi dimineaţa.

„E o tragedie. Inexplicabil (gestul lui Alin Cucui – nota red.) pentru mine. (…). Nu înţeleg ce motive putea să aibă. (…). Ieri dimineaţă am avut şedinţa operativă, de la ora 8,00. (…). Mi-a zis că a doua zi de Paşte a fost ziua nepotului său. (…). Nu ştiu ce l-a determinat”, a precizat Dumitru Fulea.

Cucui era vicepreşedinte al CJ Alba din 2008. În vârstă de 41 de ani, Alin Cucui era căsătorit şi avea un copil.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.