Social

Autoturism furat din Italia, găsit în Alba Iulia

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Patrimoniului și Grupări Infracționale din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat şi indisponibilizat un autoturism furat din Italia, care urma să fie vândut în Alba Iulia pentru suma de 33.700 de euro.

Duminică, 15 aprilie, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Patrimoniului și Grupări Infracționale din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au oprit în trafic pe un cetățean de 38 de ani din Sibiu, care conducea prin Alba Iulia un autoturism care figura ca fiind furat din Italia şi care era căutat de autorităţile italiene, din data de 13 aprilie.

Cu ocazia verificărilor autoturismului, înmatriculat pe numele unui tânăr de 18 ani, din orașul Avrig, județul Sibiu, a rezultat că autovehiculul era furat din Italia.

În urma cercetărilor polițiștilor s-a constat că șoferul autorismului și pasagerul care îl însoțea, ambii din Sibiu, au primit de la un cetățean italian, un autoturism, cu scopul de-al înmatricula în România și ulterior pentru a-l vinde cu suma de 33.700 de euro.

Vehiculul în cauză a fost indisponibilizat şi introdus la camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în timp ce șeferul și noul proprietar al autovehicului ar putea fi acuzați de comiterea infracţiunii de tăinuire.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.