Administrație

Judecătorul Emil Adrian Hancăș, noul vicepreședinte la Curtea de Apel

Curtea de Apel (CA) Alba Iulia are, de miercuri, un nou vicepreşedinte, Emil Adrian Hancăş, delegat în această funcţie de către Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), după ce judecătorul Andrei Claudiu Rus a promovat, luna trecută, la Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), Secţia Penală.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri Agerpres, Emil Adrian Hancăş va ocupa această funcţie până la ocuparea sa prin concurs sau examen.

Postul de vicepreşedinte a devenit vacant în 15 aprilie, după ce Andrei Claudiu Rus, care deţinea funcţia de vicepreşedinte al instanţei din ianuarie, a promovat ca judecător la instanţa supremă.

Emil Adrian Hancăş completează echipa de conducere a CA Alba Iulia, urmând ca alături de preşedinte Liviu Gheorghe Odagiu şi celălalt vicepreşedinte, Aurelian Gheorghe Mocan, să exercite atribuţiile manageriale specifice în scopul organizării eficiente a activităţii instanţei.

De luna trecută, CA Alba Iulia are şi un nou preşedinte, după ce Alexandra Iuliana Paştiu, care a ocupat funcţia de preşedinte din 2014, a promovat în funcţia de judecător la ÎCCJ, Secţia Penală, acolo unde va activa, de altfel, şi fostul vicepreşedinte, Andrei Claudiu Rus.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.