Educație

Site-ul edu.ro rămâne dificil de accesat. Ce spune Ministerul Educației

Site-ul edu.ro care aparţine Ministerului Educaţiei a picat cu puţin timp înaintea începerii Evaluării Naţionale 2018 de la clasa a 8-a. Cei interesaţi pot accesa site-ul subiecte.edu.ro, locul unde unde se vor afişa subiectele la Română – Evaluare Naţională 2018.

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei spun că acest lucru nu afectează desfăşurarea probei la limba română, precizând că cei interesaţi pot accesa site-ul subiecte.edu.ro sau site-ul evaluare.edu.ro, unde, în jurul prei 15:30, se vor afişa subiectele şi baremul de corectare la Română.

„Din motive tehnice ce țin de găzduirea serverului, site-ul www.edu.ro nu poate fi accesat în permanență”, se arată într-un comunicat de presă al ministerului.

„Organizarea și desfășurarea Evaluării Naționale pentru elevii claselor a VIII-a (EN VIII) NU sunt afectate de această problemă tehnică. Menționăm că, după finalizarea probei de Limba și literatura română de astăzi, 11 iunie, subiectele și baremele vor fi afișate, la fel ca în anii prcedenți, pe site-ul www.subiecte.edu.ro, după ora 15:00”, se mai arată în documentul oficial.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.