Social

Aproape 200 de șoferi au fost amendați pentru viteză excesivă în județul Alba

Peste 190 de şoferi au fost sancţionaţi contravenţional, într-o singură zi, pentru depăşirea limitei legale de viteză. Cinci dintre aceştia au depăşit regimul legal de viteză cu peste 50 de kilometri/oră, motiv pentru care, complementar sancţiunii, poliţiştii au dispus suspendarea permiselor de conducere.

În data de 15 iunie, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive şi depistarea conducătorilor auto ce nu respectă regimul legal de viteză. La acţiune au participat poliţiştii rutieri din întreg judeţul ce au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică.

Cu această ocazie au fost depistaţi 196 de conductori auto ce au depăşit limita legală de viteză. Alţi 66 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru alte abateri.

Au fost reţinute 10 permise de conducere, din care cinci pentru viteză, a fost reţinut un certificat de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune la regimul rutier.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 65.250 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.