Social

Minoră violată și amenințată cu bătaia dacă se va plânge polițiștilor

O fată de 17 ani dintr-un sat din Alba a fost violată de către doi tineri, de 15 şi 22 de ani, după ce anterior ar fi întreţinut, de bună voie, raporturi sexuale cu prietenul lor, acesta din urmă sustrăgându-i ulterior telefoanele mobile şi ameninţând-o cu acte de violenţă în cazul în care va reclama faptele.

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut trei tineri, de 15, 18 şi 22 de ani, toţi din comuna Roşia de Secaş, cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol, complicitate la viol, ameninţare şi furt, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în data de 15 iunie, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice în mai multe localuri din municipiul Sebeş, s-ar fi deplasat în municipiul Alba Iulia, unde tânărul de 18 ani ar fi invitat-o pe o minoră de 17 ani, din comuna Ighiu, pe care o cunoştea, la un local public din oraş. Ulterior, după ce ar fi consumat din nou băuturi alcoolice, fata le-ar fi cerut să o ducă acasă, însă ei au chemat un taxi cu care ar fi dus-o pe o păşune din comuna Daia Română. Potrivit IPJ, acolo, minora ar fi întreţinut, de bună voie, raporturi sexuale cu tânărul de 18 ani, după care ar fi fost violată de ceilalţi doi tineri.

Ulterior, minora ar fi încercat să-şi sune mama, însă ar fi fost agresată de tânărul de 22 de ani, iar cel de 18 ani i-ar fi sustras telefoanele mobile şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă în cazul în care va reclama faptele.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze telefoanele victimei.

Urmează ca cei trei tineri să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.