Politică

PSD Alba susține că sentința lui Dragnea a fost „luată sub presiuni multiple”

PSD Alba îl susţine „în continuare” pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, opinând că decizia privind condamnarea la închisoare cu executare a acestuia ar fi fost luată „sub presiuni multiple”, respectiv „prin intermediul presei, prin intermediul serviciilor şi prin intermediul străzii”.

„Justiţia nu trebuie să fie o loterie. (…) condamnarea de astăzi nu este dreaptă şi nici nu va putea rămâne după judecarea apelului. A fost o decizie luată sub presiuni multiple: prin intermediul presei, prin intermediul serviciilor şi prin intermediul străzii. Se vede în toate aceste acţiuni o regie: atacul în presă, mulţimile din piaţă, amânările sentinţei, programarea pronunţării spre seară, la ora adunării manifestanţilor, pregătirea pe Facebook, păstrarea sentinţei lui Dragnea la sfârşit”, se susţine într-un material postat, joi seara, pe pagina de facebook a PSD Alba.

Potrivit social-democraţilor din Alba, sunt decizii ale CCR pe care unii judecători le acceptă, iar alţii nu. Nu putem numi asta justiţie. Este o ruletă rusească, din care unii scapă, iar alţii cad victime. Este profund nedrept ca unii oameni să fie achitaţi, iar alţii să fie condamnaţi pentru aceleaşi fapte, în funcţie de judecătorii la care pică. Până la pronunţarea deciziei finale, preşedintele PSD beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, mai ales în contextul actual în care decizia primei instanţe are un grad foarte ridicat de incertitudine”, se susţine în comunicatul citat.

Organizaţia Alba a PSD menţionează că îl susţine în continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi, în primă instanţă, la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.