Social

Pe timpul verii, programul Serviciului de Pașapoarte Alba va fi prelungit

În perioada 2 iulie – 31 august 2018, programul Serviciului de Pașapoarte va fi prelungit în fiecare zi lucrătoare, pâna la orele 18,30, informează printr-un comunicat de presă șeful de serviciu, comisarul şef de poliţie Andrei Draschan.

Începand cu data de 20 iulie vor intra în vigoare, noile modificări ale legii 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate. Printre cele mai importante menționăm faptul că, conform noilor prevederi, pașapoartele simple temporare vor fi eliberate numai în anumite condiții, iar termenele de valabilitate ale pașapoartelor simple electronice vor fi de: 3 ani pentru minorii în vârstă de până la 12 ani, 5 ani pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani și de 10 ani pentru persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani.

Modalităţile de plată sunt: prin virament bancar, mandat poștal, în numerar la casieria Instituţiei Prefectului Judeţul Alba, situată pe str. I.C. Brătianu nr. 1 sau în numerar la casieriile Trezoreriei municipiului Alba Iulia, situată pe str. Primăverii, nr. 10, jud. Alba.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa direct la sediul Serviciului de Paşapoarte Alba situat în Alba Iulia, Piaţa Iuliu Maniu, nr. 14A sau la numărul de telefon 0258/810640.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.