Mozaic

Cristian Borcea ar putea afla astăzi dacă va fi eliberat condiţionat

Magistraţii Tribunalului Ilfov sunt aşteptaţi să decidă, luni, asupra cererii de eliberare condiţionată formulată de Cristian Borcea. Până acum, instanţa i-a respins de două ori cererea de liberare condiţionată.


Tribunalul Ilfov a amânat săptămâna trecută, pentru 2 iulie, pronunţarea în cazul cererii de eliberare condiţionată a fostului acţionar de la Dinamo.
Pe 2 mai, Judecătoria Sectorului 4 i-a respins cea de-a doua cerere de eliberare condiţionată. El mai depusese o cerere de eliberare condiţionată şi în decursul anului 2017, solicitare care i-a fost de asemenea respinsă. În motivarea respingerii, magistraţi au precizat că timpul petrecut de el în detenţie este insuficient şi că, deşi a spus că cei şapte copii au nevoie de tată, oricum el va locui cu mama sa, nu cu vreunul dintre minori.
Dinamovistul este încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.