Social

Accident pe autostradă. Un autocar cu 33 de pasageri s-a răsturnat lângă Sibiu | FOTO, VIDEO

Centrul InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că pe breteaua de ieşire de pe autostrada A1 Sibiu – Sebeş către aeroportul internaţional Sibiu (în judeţul Sibiu), a avut loc în jurul orei 06.05 un eveniment rutier.

Potrivit primelor informații, un autocar în care se aflau 33 de persoane s-a răsturnat la intersecția autostrăzii cu o bretea de ieșire. Potrivit martorilor, o persoană a suferit leziuni grave, iar alte treisprezece au leziuni uşoare. Traficul rutier nu este întrerupt.

ACTUALIZARE. Este vorba de un autobuz care făcea curse regulate, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu. „A1, pe breteaua de coborâre spre aeroport, şoferul unui autobuz, cursă regulată pentru o societate, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu glisiera din partea stângă, răsturnându-se în afara părţii carosabile”, a informat IPJ Sibiu.

Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu au dat detalii despre starea răniților. „În urma accidentului rutier din această dimineață, la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu au fost aduși 24 de persoane cu vârste între 21 și 55 ani. Pacienții sunt toți conștienți, au suferit contuzii și traumatisme și se află în investigații medicale, pentru stabilirea diagnosticelor complete și pentru a identifica dacă sunt cazuri care necesită internare. Dintre pacienți, în stare mai gravă este o pacientă cu traumatism toracic, care se află în investigații amănunțite, la Computerul Tomograf”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Imagini: IPJ Sibiu / DRDP Brașov / Daniel Dăbăcan

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.