Administrație

Primăria comunei Meteș a găsit un alt operator de salubritate, care va ridica gunoiul săptămânal

O altă companie va asigura serviciile de ridicare a gunoiului menajer, începând din luna august a acestui an, în comuna Meteș. Primarul comunei Metes, Dan Cosmin Opruța, a semnat, recent, contractul cu noua firmă, informează un comunicat al instituției.

Luna august va aduce și doar schimbarea operatorului ecologic, nu și modificarea taxelor pentru acest serviciu. Firma va încasa taxa de 7 lei pe lună/persoană, rămânând, potrivit reprezentanților Primăriei, la acelasi nivel ca si pana acum. În plus, colectarea gunoiul se face o dată pe săptămână, iar contractele de salubritate se vor încheia direct cu beneficiarii.

„De doi ani de zile mă zbat să aduc la normalitatea firească contractele și situațiile moștenite de comuna Meteș”, a declarat primarul Dan Cosmin Opruța. „Firma nouă de salubritate cu care am încheiat contractul va ridica gunoiul o dată pe săptămână, comparativ cu vechiul contract când se ridica de două ori pe lună, iar tariful am reușit să îl păstrez la același nivel, adică 7 lei/persoană/lună”, a mai precizat edilul comunei Meteș.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.