Politică

Inițiativa #FărăPenali strânge semnături la cortul din fața Cinematografului „Dacia”

De astăzi până în 20 august, cetățenii din județul Alba pot semna inițiativa „Fără penali în funcții publice” la cortul amplasat în fața Cinema „Dacia” (B-dul Revoluției), între orele 18 – 20, de luni până duminică.

„Invităm toți cetățenii care își doresc o Românie #FărăPenali să facă un ultim efort de implicare pentru a introduce județul Alba în lista județelor care depășesc pragul de 20.000 de semnături. Alături de noi se implică activ în strângerea de semnături, colegii din RO100 – Alba Iulia și #Rezist – Alba. Le mulțumim tuturor voluntarilor, domnului Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, pentru semnătura acordată inițiativei și tuturor cetățenilor care au semnat până în prezent”, a declarat președintele USR Alba, Beniamin Todosiu.

Inițiativa are ca scop modificarea Articolului 37 din Constituției pentru a interzice persoanelor condamnate penal care nu s-au reabilitat să candideze pentru funcții publice alese.

„Comunitățile locale din județul Alba ale Platformei Romania 100, fondată de Dacian Cioloș și foști membrii ai guvernului tehnocrat, strâng semnături pentru campania #FărăPenali și vă încurajăm să cereți și voi o Românie care nu este condusă de oameni certați cu legea. Vlad Voiculescu, fost ministru al sănătății în guvernul Cioloș susține campania și va participa la strângerea de semnături marți, 31 iulie, de la 21:00 în cetatea Alba Iulia și miercuri dimineața, 1 august, în piața din Teiuș”, precizează comunitatea RO100 Alba.

Listele pentru județul Alba se pot descărca de pe site-ul www.farapenali.ro, iar semnăturile pot fi predate în Alba Iulia, atr. Calea Moților, nr 24A sau la cortul #FărăPenali din fața Cinematografului „Dacia”, zilnic între orele 18 și 20. Pentru alte detalii puteti să contactați coordonatorul campaniei din Alba: 0751 240 082 (Ionuț Horsa).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.