Politică

Pro România vrea să constituie organizații în toate unitățile administrativ-teritoriale din Alba

Horațiu Florea, coordonatorul organizației județene a Partidul Pro România

Partidul Pro România, filiala Alba, vizează constituirea de organizații în toate cele 78 de unități administrativ-teritoriale din județ, după ce, în luna iunie, Horațiu Florea (28 de ani), a fost împuternicit în funcția de coordonator al organizației județene, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

Mai multe persoane din județ au semnat adeziunea de membru sau și-au arătat intenția de a intra în partidul înființat de Daniel Constantin, Victor Ponta și Sorin Cîmpeanu.

Horațiu Florea, de profesie medic veterinar, a fost împuternicit să coordoneze activitatea filialei județene până spre finalul anului când se va organiza primul Congres Pro România. Astfel, al doilea pas este constituirea de organizații municipale, orășenești și comunale.

Pentru îndeplinirea acestui deziderat Pro România, filiala Alba, a deschis un sediu în centrul municipiului Alba Iulia, pe strada Teilor, la nr. 4, la biroul nr. 2, iar programul cu publicul este de luni până vineri în intervalul orar 17.00 – 19.00. Cei care ne trec pragul pot afla mai multe despre activitatea partidului și cum vedem noi România următorilor ani.

Pro România a fost înființat la sfârșitul lunii mai 2017, iar în această vară şi-a constituit un Birou Executiv.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.